veymaraner-1

Obavijest o održavanju manifestacija Lovno kinološki kup “LSZŽ”

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU LOVNO KINOLOŠKE MANIFESTACIJE

(ISPIT PRIROĐENIH OSONBINA ZA PSE PTIČARE i GONIČE) TE ISPIT ZA KRVOSLJEDNIKA ZA ČLANOVE LSZŽ

Poštovani ,

lovci i kinolozi Zadarske županije dana 17.10.2020. (Subota) na području Z.O.L. XIII/122. „Poličnik“, održat će se smotra i ispit prirođenih osobina za pse Pričare i Goniče, u organizaciji HLS i LSZŽ će se organizirati ispit za krvosljednika na umijetnom krvnom tragu koji će se održati 18.10.2020. (Nedijelja).

Zborno mijesto Ugostiteljski obrt Pantera (Briševo-Mazija kružni tok) s početkom u 8.00 sati za obije manifestacije prvog i drugog dana.

Prijave za učestvovanje na IPO mogu se izvršiti putem e-mail, telefonskim putem pozivom na prethodno navedene kontakte LSZŽ u naličju teksta. Prijave za IPO vrše se do 16.10.2020.

Kontakt za prijavu za IPO i ispit za krvosljednika : Davor Vranić 091/320-3200 , Roko Pavić 099/6060-629 .

Napomena:

IPO i smotra pasa provodit će se po pravilniku Hrvatskog lovačkog saveza ,a istoimene pravilnike možete pogledati i preuzeti na stranicama Hrvatskog lovačkog saveza (Kinologija). Svi učesnici IPO dužni su sa sobom posjedovati rodovnicu psa (HKS ili HLS), biti cijepljeni protiv bjesnoće, označeni mikročipom. Učesnici ispita za krvosljednika dužni su sa sobom posjedovati rodovnicu (HKS ili HLS), biti cijepljeni protiv bjesnoće, označeni mikročipom te imati položen ispit prirođenih osobina u svojoj pasminskoj grupi da bi pristupili ispitu u radu po krvnom tragu.

Pravo sudjelovanja imaju svi članovi članica Lovačkog saveza Zadarske županije i članovi HLS-a .