detalji-s-natijecanja-sv-hubert-j-kovacevic

Lovnokinološki kup Lovačkog saveza Zadarske županije

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU LOVNO KINOLOŠKIH MANIFESTACIJA ZA ČLANICE LSZŽ ZA 2018.GODINU

Lovnokinološki kup LSZŽ „Sv. Hubert“

Lovnokinoloski_kup 2Prestižna lovnokinološka manifestacija pod pokroviteljstvom Lovačkog Saveza Zadarske županije održat će se u lovištu sjeverozapadnog dijela Zadarske županije kod ovogodišnjeg domaćina natjecanja Lovačko društvo „Kobac“ Ražanac, koji gospodari s zajedničkim otvorenim lovištem XIII/119 „Ljubač“ površine 3.311 hektara .

Manifestacija Lovnokinološki kup LSZŽ „Sv. Hubert“ održat će se 30.09.2018. godine u prethodno navedenom lovištu, te početak same manifestacije i okupljane sudionika je zakazan u 7.00 sati na zbornom mjestu Ugostiteljski obijekat „Laganini“ odmah na ulazu u Ražanac (točnije na raskrsnici Ražanac-Pag).

Pravo natjecanja imaju svi članovi članica Lovačkog saveza Zadarske županije, koji i imaju važeći oružani list te važeću markicu HLS.

Psi koji se natječu moraju ispunjavati slijedeće uvjete: posjedovati rodovnicu (HKS ili HLS), biti cijepljeni protiv bjesnoće, označeni mikročipom, imati pozitivnu Ocjenu oblika, položen Ispit prirođenih osobina, da nisu kastrirani,sterilizirani i bolesni psi, a ženke u tjeranju.

Rok za podnošenje prijava je do 26. rujna 2018g. a prijava natjecatelja vrši se putem propisane prijavnice LSZŽ pismeno poštom, e-mail, fax : 023/239-211 ili osobno u uredu LSZŽ.

Za sve ostale informacije obratite se na kontakt tel. 023/239 – 210 ili 099/6060-629.

RASPORED DOGAĐANJA:

30.09.2018. NEDJELJA (LOVNOKINOLOŠKI KUP LSZŽ „SVETI HUBERT“RAŽANAC 2018.)

07:00 – okupljanje sudionika Ugostiteljski obijekat „Laganini“ odmah na ulazu u Ražanac (točnije na raskrsnici Ražanac-Pag).

– upis natjecatelja i tehnički sastanak sudačkog povjerenstva

08:00 – odlazak na teren

8:15 – svečano otvorenje Kupa LSZŽ „Sv. Hubert“

– izvlačenje redoslijeda natjecanja te početak natjecanja

12:00 – baraž

13:00 – proglašenje rezultata – dodjela priznanja i nagrada

13:30 – zajednička ručak uz prigodno druženje

__________________________________________________________________________

Napomena:

Sva natjecanja provodit će se po pravilnicima Hrvatskog lovačkog saveza za pojedine discipline ,a istoimene pravilnike možete pogledati i preuzeti na stranicama Hrvatskog lovačkog saveza . Za sve natjecatelje u prilogu teksta su prijavnice za pojedina natjecanja koji su svi natjecatelji dužni popuniti i u prilog donijeti kopiju redovnice (HLS ili HKS) sa sobom radi izbjegavanja nepotrebnih gužvi pred samo natjecanje.

PRIJAVNICA ZA NATIJECATELJE ZA LOVNOKINOLOŠKI KUP LSZŽ „Sv. Hubert“ 2018.!