0445f454d93c4fcc0efc1c70de029529_xl

Pozivnicu za stručno predavanja na temu „Zakonskih novina Zakona o lovstvu te važećih pravilnik u cilju provedbe Lovnog gospodarenja“

POZIVNICA
za stručnog predavanja na temu „Zakonskih novina Zakona o lovstvu te važećih pravilnik u cilju provedbe Lovnog gospodarenja“ za lovovlaštenike na području Zadarske županije

Poštovani,
zbog što bolje bolje informiranosti lovoovlaštenika na području Zadarske županije i općenito praćenja novih Izmjena i dopuna po pitanju Zakona o lovstvu te važećih pravilnika, te provedbe Lovnog gospodarenja u četvrtak dana 06.07.2023. godine u 12.00 sati u prostorijama Zadarske županije – velika vijećnica (Ul. Božidara Petranovića 8, 23000, Zadar) održat će se navedeno predavanje.

Cilj ovog stručnog predavanja je da lovovlaštenike još više informiramo o novinama u Lovstvu te da isti mogu pravodobno dobiti informaciju te istu implementirati u svoj rad.

Prezentator: Tomislav Žuglić (Ministarstvo poljoprivrede – Služba za gospodarenje s lovištima i divljač), organizatori LS Zadarske županije, Zadarska županija, Ministarstvo poljoprivrede.

PROGRAM
- 12:00 početak predavanja
- 13.30 planirani kraj predavanja

Biti ćemo počašćeni Vašom nazočnošću.